Informació Confidencial: estudi Xavier Soler

Bon dia Xavier. Lamentem informar-te que el contingut de l’email que has rebut per part de l’Idescat no és veraç. En cap cas has entrat a formar part d’un estudi sobre els catalans que fan 50 anys. Acabes d’accedir a un espai confidencial del qual no pots sortir sense finalitzar una missió de cert risc.

Som una empresa que es dedica a estudiar quins mètodes d’extorsió o intimidació són més eficaços. Comptem amb clients que ens encarreguen que recuperem deutes i ajustem comptes amb altres persones, i no sempre podem utilitzar la via legal. És per això que aquests estudis ens ajuden a disposar de mètodes d’extorsió que funcionen.

Ara seràs el nostre conillet d’índies per a provar un nou mètode que volem estudiar. Hem detectat que l’edat mitjana de les persones a qui haurem de practicar les extorsions és de 50. Per això, reuneixes el perfil ideal per a estudiar com reacciones.

Tingueu a mà alguna cosa per apuntar, i si trobeu alguna dada important que pot donar accés a nova informació, utilitzeu sempre les majúscules per a introduir-la.

Us recomanem que tingueu oberta una pestanya amb la pàgina de pistes per a consultar-la si no aconseguiu avançar.

Preferiblement utilitzeu l’ordinador, necessitareu obrir documents de diferents formats.

Xavier, estigues molt atent al següent missatge, aquí escoltaràs el que passarà en la propera hora. Després pots clicar a l’enllaç del final.