Portal ciutadà: l’Assassí de la Novel·la Negra

Benvinguts i benvingudes al portal ciutadà per a col·laborar en la investigació de l’anomenat ‘Assassí de la novel·la negra’. Barcelona ha vist com, en les tres darreres setmanes, un assassí ha causat la mort de tres persones en tres punts diferents de la ciutat. La darrera, la mort d’una noia que ha aparegut aquest matí al costat del Castell de Montjuïc.

La manera d’operar de l’autor del crim respon al perfil d’un assassí en sèrie. A més, els seus crims semblen estar basats en la manera d’actuar de diferents assassins de novel·les negres conegudes. Cada crim ha tingut un modus operandi diferent que coincideix amb la manera d’operar de personatges de novel·les negres clàssiques i contemporànies.

Els Mossos d’Esquadra tenen indicis que avui es produirà el quart crim en algun punt de la ciutat. Ahir un dispositiu dels Mossos va localitzar un petit magatzem abandonat al barri de Montbau on el presumte assassí tindria el seu amagatall. Al local ha trobat informació sobre possibles víctimes, modus operandi, assassins en sèrie, mapes de la ciutat i tot tipus d’informació encriptada que pot ser de gran valor.

Aquest portal està obert a la ciutadania i dona accés a tota la informació trobada en l’amagall de l’ ‘Assasí de la novel·la negra’.

El vostre objectiu com a ciutadans és proporcionar tota la informació possible per trobar el LLOC i HORA del crim d’avui i el NOM de la víctima. Només d’aquesta manera els Mossos podran actuar amb temps i enxampar l’assassí abans de cometre el seu crim.

Utilitzeu preferentment l’ordinador per buscar pistes. També tingueu a mà algun paper i boli per apuntar. En cas que trobeu algun codi que pugui ser important, utilitzeu sempre les majúscules per introduir-lo.

També us recomanem que tingueu oberta en una altra pestanya el document de pistes que us pot ajudar a avançar en la investigació si us torbeu en un carreró sense sortida.